- 500 g. penne rigate
- 2 carnati proaspeti
- 5 ciuperci champignon mari
- 1 ceapa medie
- 1/2 ardei gras verde
- un dovlecel
- o cutie de pomodori pelati
- ulei de masline
- sare, piper
Mod de preparare :
Curatati ciupercile de pielita de deasupra, spalati-le bine si taiati-le feliute. Eu intai le-am taiat in trei fasii dupa care le-am fliat.Intr-o tigaie caliti putin ceapa taiata feliute subtiri. Curatati carnatii de pielita si taiatii bucatele si adaugatii in tava. Rumenitii putin. Adaugati si ardeiul teiat bucatele. Spalati bine dovlecelul, taiati-l in cubulet si adaugati-l si pe el. Acopetiti tava cu un capac si lasati sa se inabuseasca, amestecand din cand in cand. Adaugati si rosile de la cutie impreuna cu sucul adaugand si niste apa doar daca va place sa iasa sosul mai suculent sau in cazul in care da sa se prinda. Mai lasati pe foc inca 10 min.la foc mic.
Intre timp puneti apa pentru penne.Se fierbe cat timp scrie pe ambalaj. Se strecoara pastele si se adauga sosul. Daca considerati ca este prea mult sos puteti sa adaugati dor cat doriti, restul de sos puteti sa-l pastrati la frigider. Sotului meu ii place sa isi puna si parmezan peste paste.
Nessun commento:
Posta un commento