domenica 30 gennaio 2011

Kinder felie de lapte

 
Ingrediente :                                                  
  •   un blat de pandispan facut din 3 oua 
  •  200 ml frisca lichida
  •   o lingura miere
  •   un plic de intaritor de frisca
  •   un plic de zahar vanilat
  •   1/2 pahar de suc de portocala
  •   putina coaja de portocala rasa

Mod de preparare :

   Se face un pandispan din 3 oua , 3 ling. zahar, 3ling faina, 2 lig. cacao amaruie. Trebuie sa iasa un blat subtire, cca. 1 cm. Acest blat se va taia in doua obtinanduse doua foi subtiri.

   
Se bate frisca tare, se adauga intaritorul, mierea si zaharul vanilat. Se obtine o crema tare care se pune peste una din foi, se niveleaza bine cu o spatula sau cu un cutit mai lat, apoi se va pune si cealalta foaie.Se preseaza putin pentru a se lipi si foaia de deasupra. Se da la frigider cateva ore. Se serveste rece de la frigider.

Nessun commento:

Posta un commento